
All inclusive
Vi har bara en meny. Vi serverar bara den. Vi gör förändringar i den då och då efter säsong och humör. Men i grunden är det samma meny.
Vi har inga andra menyer eftersom vi fokuserar på att göra vår enda meny så fulländad som möjligt.
Grillat kött & kyckling

– Långsamt grillade revben
– Hel grillad entrecôte. 55° / alltså med blodig kärna.
– Dagens färska chorizos, varierar efter tillgång hos slaktaren.
– Majskycklingbröst med vinge från en gård nära dig.
Vi marinerar inte köttet med en massa tjafs. Vi saltar och grillar. Med kärlek, kol och ved.
Grönsaker
– Grillade grönsaker efter säsong och humör.
Kan t.ex vara: majskolvar, rödlökar och paprikor

Våra supersmaskiga tillbehör

– Papas, småpotatis med skal kokta i våldsamma mängder salt
– Frijoles, Hasses bönröra, känd för att göra succé 2 dagar i sträck.
– Chimichurri. Alla har hört det, ingen vet vad det är. Vi vet. (Tror jag.) Vi snackar i alla fall massvis med persilja, vitlök, chili och sånt.
– Salsa criolla. Lime och rödlöksrelish. Sjukt god. Du kommer med stor sannolikhet föräta dig.
– Romanasallad med vår egen superhemliga vitlök- och citronvinaigrette.
– Och massor med lite coolt skurna lime och citroner
– Just det. Vi har även med oss nybakat surdegsbröd även om det är ointressant i sammanhanget.