All inclusive

Vi har bara en meny. Vi serverar bara den. Vi gör förändringar i den då och då efter säsong och humör. Men i grunden är det samma meny.

Vi har inga andra menyer eftersom vi fokuserar på att göra vår enda meny så fulländad som möjligt.

Grillat kött & kyckling

– Långsamt grillade revben

– Hel grillad entrecôte. 55° / alltså med blodig kärna.

– Dagens färska chorizos, varierar efter tillgång hos slaktaren.

– Majskycklingbröst med vinge från en gård nära dig.

Vi marinerar inte köttet med en massa tjafs. Vi saltar och grillar. Med kärlek, kol och ved.

Grönsaker

– Grillade grönsaker efter säsong och humör.

Kan t.ex vara: majskolvar, rödlökar och paprikor

Våra supersmaskiga tillbehör

– Papas, småpotatis med skal kokta i våldsamma mängder salt

– Frijoles, Hasses bönröra, känd för att göra succé 2 dagar i sträck.

– Chimichurri. Alla har hört det, ingen vet vad det är. Vi vet. (Tror jag.) Vi snackar i alla fall massvis med persilja, vitlök, chili och sånt.

– Salsa criolla. Lime och rödlöksrelish. Sjukt god. Du kommer med stor sannolikhet föräta dig.

– Romanasallad med vår egen superhemliga vitlök- och citronvinaigrette.

– Och massor med lite coolt skurna lime och citroner

– Just det. Vi har även med oss nybakat surdegsbröd även om det är ointressant i sammanhanget.

Vi förbehåller oss rätten att göra mindre ändringar i menyn efter tillgång och säsong.

Och priset är endast 495:- / pers

Vi tar bara bokningar från 20 pers och över
Book it !

Maila så snackar vi chimichurri.

Här kompis !

Show me the greens

Saftiga hantverkskorvar